Skip to content

INFORMATIVNA PONUDBA

Za vas smo pripravili kalkulator informativnih ponudb. Na podlagi vaših podatkov vam bomo pripravili 3 ponudbe in vam jih posredovali po e-pošti. Ponudbe bodo pripravljene za osnovni, srednji in višji rang klimatskih naprav. V ponudbah boste lahko videli ceno za dobavo, montažo in zagon klimatskih naprav. Po prejemu ponudb vam predlagamo, da jih najprej preučite, nato pa nas pokličete, da se o njih tudi pogovorimo ter jih po potrebi prilagodimo vašim potrebam in željam.
  Ime
  Hlajena površina (m2)
  Priimek
  Višina prostora (m)
  Naslov
  Telefonska številka (neobvezno)
  E-pošta
  Priloge kot so načrti, slike, sheme - oblike PDF, jpg, png, max 5MB (neobvezno)
  Dodatne zahteve in informacije o objektu (neobvezno)


  Podatke, ki jih boste vnesli bomo uporabili da vam pripravimo informativno ponudbo, in vam tudi na vaš mail naslov pošljemo le to ponudbo, prejemali boste tudi mesečne novičke. Naše splošne pogoje in politiko zasebnosti lahko preberete tukaj.
   

  Strinjam se s politiko zasebnosti podjetja Stagoj d.o.o.  

  Želim prejemati mesečne novičke podjetja Stagoj d.o.o.


   


  Po e-pošti boste prejeli 3 neobvezne ponudbo za dobavo, montažo in priklop klimatskih naprav. Ponudbe služijo zgolj za informativne namene ter so pripravljena na podlagi vaših podatkov in naših dosedanjih izkušenj. Ker moramo za ustrezno izbiro moči in modela upoštevati veliko različnih parametrov, vam priporočamo, da nas po prejemu ponudb kontaktirate. Skupaj se bomo nato pogovorili o primernosti ponudb ter jih po potrebi prilagodili vašim željam. V kolikor pa želite svetovanje na domu, se lahko dogovorimo tudi za informativni in neobvezujoč ogled.

  Pokličite nas!

  Pokličite nas. Tukaj smo zato, da vam pomagamo priti do prave izbire. Vsaka hiša je posebna, prav tako pa tudi vaše želje. Na podlagi naših preteklih izkušenj smo se naučili, da je najbolje, če se najprej pogovorimo o vašem projektu in skupaj izberemo najbolj optimalno rešitev za vaš dom.

  Višnja vas 15c

  3212 Vojnik

  STAGOJ D.O.O Instaliranje klimatskih naprav in toplotnih črpalk d.o.o.

  Copyright 2020

  info@stagoj.si

  Sporočilo je bilo poslano

  thumbs_up