Skip to content

INFORMATIVNA PONUDBA

Pripravili smo vam kalkulator informativnih ponudb. Na podlagi vaših podatkov vam bomo pripravili ponudbo in vam jo poslali po e-pošti. V ponudbi boste lahko videli ceno za dobavo, montažo in zagon toplotne črpalke. Po prejemu ponudbe vam predlagamo, da jo najprej preučite, nato pa nas pokličete, da se o njej tudi pogovorimo ter jo po potrebi prilagodimo vašim potrebam in željam.
  Ime
  Obstoječe gorivo

  Priimek

  Letna poraba goriva (m3)
  Letna poraba goriva (l)
  Letna poraba goriva (l)
  Letna poraba goriva (m3)
  Letna poraba goriva (kg)
  Letna poraba goriva (kg)
  Naslov

  Bojler za sanitarno vodo

  E-pošta

  Ogrevalna površina (m2)
  Telefonska številka (neobvezno)
  Način ogrevanja
  Priloge kot so načrti, slike, sheme - oblike PDF, jpg, png, max 5MB (neobvezno)
  Dodatne zahteve in informacije o objektu (neobvezno)


  Podatke, ki jih boste vnesli bomo uporabili da vam pripravimo informativno ponudbo, in vam tudi na vaš mail naslov pošljemo le to ponudbo, prejemali boste tudi mesečne novičke. Naše splošne pogoje in politiko zasebnosti lahko preberete tukaj.
   

  Strinjam se s politiko zasebnosti podjetja Stagoj d.o.o.  

  Želim prejemati mesečne novičke podjetja Stagoj d.o.o.
  Po e-pošti boste prejeli neobvezno ponudbo za dobavo, montažo in priklop toplotne črpalke. Ponudba služi zgolj za informativne namene ter je pripravljena na podlagi vaših podatkov in naših dosedanjih izkušenj. Ker moramo za ustrezno izbiro moči in modela toplotne črpalke upoštevati veliko različnih parametrov, vam priporočamo, da nas po prejemu ponudbe kontaktirate. Skupaj se bomo nato pogovorili o primernosti ponudbe ter jo po potrebi prilagodili vašim željam. V kolikor pa želite svetovanje na domu, se lahko dogovorimo tudi za informativni in neobvezujoč ogled.

  Pokličite nas!

  Pokličite nas. Tukaj smo zato, da vam pomagamo priti do prave izbire. Vsaka hiša je posebna, prav tako pa tudi vaše želje. Na podlagi naših preteklih izkušenj smo se naučili, da je najbolje, če se najprej pogovorimo o vašem projektu in skupaj izberemo najbolj optimalno rešitev za vaš dom.

  Višnja vas 15c

  3212 Vojnik

  STAGOJ Instaliranje klimatskih naprav in toplotnih črpalk d.o.o.

  Copyright 2020

  info@stagoj.si

  Sporočilo je bilo poslano

  thumbs_up